SPOR
Giriş Tarihi : 08-12-2023 18:59

Quaresma, "Beşiktaş'a dönmek ister misin?" sorusuna 1 saniye bile düşünmeden cevap verdi

Quaresma,

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbi evveli Türkiye'ye geldi. Eski takımı ile ilgili açıklamalarda tespit edilen Quaresma, "Beşiktaş'tan bir öneri gelirse 'evet' derim. Fiziksel kondisyon çok önemli, her gün idman yapıyorum. Hayallerimden biri futbola Beşiktaş formasıyla, dolu bir stadyum önünde bırakmak. Teklif gelirse 2 kere bile düşünmem, anında 'evet' derim" dedi.
Süper Lig devi Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcularından Ricardo Quaresma, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini izlemek üzere Türkiye'ye geldi.

CANLI YAYINDA KONUŞTU
Cumartesi günü oynanacak derbi amacıyla Bein Sports'ta canlı yayında açıklamalarda tespit edilen Quaresma, eski takımından övgülerle bahsetti.

'BEŞİKTAŞ'I ÇOK ÖZLEDİM'
Beşiktaş'ı özlediğini dile getiren Portekizli isim, ' Beşiktaş ile güzel anılar yaşadık, tarih yazdık. Beşiktaş amacıyla oynamayı seviyordum. Derbide Beşiktaş kazansın, şampiyon olsun, hak ettiği yerlerde olsun istiyorum. Beşiktaş'ı çok özledim. Derbi çok özel olacak' şeklinde konuştu.

"TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNMEM"
Beşiktaş'tan öneri sorusunu cevaplayan Quaresma, "Beşiktaş'tan bir öneri gelirse 'evet' derim. Fiziksel kondisyon çok önemli, her gün idman yapıyorum. Hayallerimden biri futbola Beşiktaş formasıyla, dolu bir stadyum önünde bırakmak. Teklif gelirse 2 kere bile düşünmem, anında 'evet' derim" dedi.
 

AdminAdmin