Ölümsüz olduğunu ve Mars’tan geldiğini iddia eden çocuk sırra kadem bastı

GÜNCEL - 16-11-2022 00:35 487 kez okundu.

Ölümsüz olduğunu ve Mars’tan geldiğini iddia eden çocuk sırra kadem bastı

‘Süper zeka’ bulunduğu gerekçesiyle bilim insanlarının dikkatini çeken Boriska Kipriyanovich seneler evvel Mars’tan yaklaştığını fakat Dünya’da doğduğunu iddia ederek gündem olmuştu. Dünyayı nükleer muhabereden güvenliğini sağlamak amacıyla görevlendirildiği iddia edilen çocuk ve annesinin resmen sırra kadem basarak ortadan kaybolması vakanın Rusya'nın Volgograd bölgesinde yaşam sürdüren Boris Kipriyanovich, uzay ile alakalı sahip bulunduğu bilgilerle her bireyin dikkatini çekmişti. Annesinin şimdilik bebekken IQ’sunun yüksek bulunduğunu fark ettiğini ifade ettiği Kipriyanovich, yaşına girmeden kafasını dik tutabiliyor ve 1 yaşındayken okuma-yazma biliyordu.
3

Annesi Kipriyanovich’in doğumuyla alakalı olarak, “Her şey o kadar süratli oldu ki acı hissetmedim. Çocuk bana gösterildiğinde olgun gözleriyle bakıyordu. Bir hekim olarak bebeklerin gözlerinin nesnelere odaklanamadığını biliyordum. Fakat ufak çocuğum büyük kahverengi gözleriyle bana baktığına yemin ederim" dedi.

“İNSANLIĞIN AYNI KADERİ PAYLAŞMASINI ENGELLEMEK”
1

Mars’ta yaşam sürdüren iki küme arasında devamlı olarak çatışmanın yaşandığından söz eden Kipriyanovich, “Nükleer savşata hayatta kalanlar benim gibi Dünya’da tekrar doğdular. Bizim amacımız insan oğlunun aynı kaderi paylaşmasını engellemek. Marslılar ölümsüzler ve 35 yaşına geldikleri vakit yaşlanmaları duruyor. Çok uzunlar, teknolojik yönden çok gelişmişler ve senedızlararası yolculuk yapabiliyorlar.Hatırlıyorum, ben 14 - 15 yaşlarındayken Marslılar devamlı kendi aralarında savaşıyorlardı. Zamanda yolculuk yapabiliyorduk, Dünya'yı uzaktan izliyorduk” dedi.

2

İnsan ırkının kendi kendisini yok etmekten kurtarmak amacıyla Dünya’ya gönderilen “Indigo Çocuklar”dan biri bulunduğunu ifade eden Kipriyanovich, bir uzay gemisi tasarladığını ve binlerce sene evvelce Hint Okyanusu'nun altında var bulunduğu fikir edinilen Lemurya kıtasını ziyaret ettiğini söyledi.

UZUN SÜREDİR HABER ALINAMIYOR
3

Rusya Bilimler Akademisi Karasal Manyetizma, İyonosfer ve Radyo Dalgaları Enstitüsü'nden paranormal eksperler doğrultusundan alışılmadık derecede kuvvetli bulunduğu iddia ettikleri aurası fotoğraflandı. Şimdi annesiyle eş güdümlü kayıp bulunduğu ifade edilen Kipriyanovich’ten uzun süredir haber alınamıyor. Kipriyanovich ve annesinin ücra bir köyde devlet koruması altında yaşadığı iddia edildi.
gizemini arttırdı.  Kaynak. mynet.com 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
14 il için sarı ve turuncu uyarı! Kuvvetli fırtına ve sağanak geliyor

14 il için sarı ve turuncu uyarı! Kuvvetli fırtına ve sağanak geliyor

08-12-2023 - GÜNCEL

Banka Müdürü Seçil Erzan'a 600 bin dolar kaptıran Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri görevden alındı

Banka Müdürü Seçil Erzan'a 600 bin dolar kaptıran Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri görevden alındı

01-12-2023 - GÜNCEL