31 Ekim-6 Kasım haftası burçları neler bekliyor?

GÜNCEL - 30-10-2022 12:14 505 kez okundu.

31 Ekim-6 Kasım haftası burçları neler bekliyor?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını 31 Ekim-6 Kasım haftası neler bekliyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını heyecan verici bir hafta bekliyor. Yaklaşık iki senede bir gerçekleşen Mars istasyonları geri gittiğinde, duraklama ve tekrar strateji oluşturma fırsatımız oluyor. . ”
31 Ekim-6 Kasım haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta heyecan verici günler bekliyor. Her duygunun üst tondan yaşanacağı bu hafta her gün her burca ayrı sürprizler hazırlıyor. Yaklaşık iki senede bir gerçekleşen Mars istasyonları geri gittiğinde, duraklama ve tekrar strateji oluşturma fırsatımız oluyor. 31 Ekim-6 Kasım haftası burç yorumlarına göre neler yaşanacak?
KOÇ BURCU

Hafta süresince Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını aşk, aile, sıhhat, kariyer ve para konularında nelerin beklediğini sizler amacıyla derledik.

31 EKİM - 6 KASIM HAFTASI BURÇ YORUMLARI
KOÇ BURCU
KOÇ BURCU
Mars istasyonları etkileşim sektörünüzde geri hareket yapıyor ve sizi konuşmayı yavaşlatmaya ve duraklatmaya zorluyor. Aylardır, sizi tamamiyle tükenmişliğe ve memnuniyetsizliğe sürükleyen kaotik bir programa bağlısınız. Mars geri giderken önümüzdeki birkaç ay (12 Ocak Ayı Ayı Ayı Ayı Ayı'a kadar) gerçekten vakit ayırmaya değer olanı bulmak amacıyla bir fırsat sunuyor. Yaratıcılığınızı ne tetikler? Günlerinizi nasıl doldurmak istersiniz?
BOĞA BURCU
BOĞA BURCU
Mars istasyonları para sektörünüzde retro hareket yapacak ve yazdan beri inşa edilen finansal gerilimi (özellikle eşiniz ya da iş ortağınız ile) zirveye taşıyacak. Mars önümüzdeki birkaç ay süresince (12 Ocak Ayı Ayı Ayı Ayı Ayı'a kadar) gökyüzünde geriye doğru hareket ederken, kaynaklarınızı duraklatmak ve değerlendirmek amacıyla ender bir fırsatınız var. Yükselmek amacıyla uğraşmak yerine bir süreliğine vites küçültmeniz daha iyi olabilir.
İKİZLER BURCU
İKİZLER BURCU
 İKİZLER BURCU

Aksiyon gezegeni Mars istasyonları 30'unda, burcunuzda geri hareket edecek ve Ağustos sonucundan bu yana hissettiğiniz ısıyı (gerçek ya da mecazi olarak) zirveye çıkaracak. İster sıhhat sorunları, kişilerarası çatışmalar ya da işyerinde performans gösterme baskısı ile uğraşıyor olun, her vakitte başya çıkma mekanizmalarınızın çalışmadığını fark ettiğinizde bu hafta hayal kırıklıkları artıyor. Sorunla bir kez ve herkes amacıyla yüzleşmenin vakti geldi. Önümüzdeki birkaç ay süresince, bu bozukluğu denetim altına alabilmek amacıyla daha çok vakit ayrılmalıdır.
YENGEÇ BURCU
YENGEÇ BURCU
30'unda, şuursuz sektörünüzde geri giden Mars istasyonları, sizi duraklamaya ve zihinsel sağlığınızı düzeltmeye zorluyor. Ağustos ayının sonucundan bu yana yükselen gerilim ve endişe bundan sonra sürdürülebilir değil ve şimdi yardım aramanın ve denetim altına almanın vakti geldi. İster basit, olumlu alışkanlıklara geri dönmek (günlük yürüyüşler, bol su ya da yudumlamak ve bakmak gibi) ya da ileriki senenin ilk haftalarında terapiye geri dönmek olsun, odak noktanız sakinleşmek olmalıdır.
ASLAN BURCU
ASLAN BURCU
30'unda, dostluk sektörünüzde Mars istasyonları geri gidiyor, sizi sosyal yaşamınızın belirli bölümlerinden çok gereksinim duyduğunuz bir ara vermeye teşvik ediyor. Ağustos ayının sonucundan beri devamlı hareket halindesiniz, bitmeyen doğum günü partilerine, düğünlere ve ağ oluşturma etkinliklerine katılıyorsunuz. Gerçek olalım, fazlası sizi yerine getirmekten daha çok yaktı. Önümüzdeki senenin ilk haftalarında, bir ismim geri atmanız ve hayallerinizi gerçekten kimin desteklediğini düşünmeniz gerekiyor. 30'unda, saldırganlık gezegeni Mars istasyonları kariyer sektörünüzde geri hareket yapacak ve ağustos ayından bu yana profesyonel yaşamınızda meydana gelen gerilimleri zirveye taşıyacak. İşinizi öfkeyle bırakmanın son derece cazip geldiği bir yerde olsanız da bunun yerine biraz vakit ayırmayı ve bir mola vermeyi düşünün. Önümüzdeki birkaç ay süresince (12 Ocak Ayı Ayı Ayı Ayı Ayı'a kadar, Mars geri hareketteyken), hedeflerinizi tekrar yapılandırmak amacıyla enerji harcamanız gerekiyor, Bu sayede bundan sonra diğerlerinın gereksinimleri doğrultusundan emilmiş hissetmeyeceksiniz.
TERAZİ BURCU
TERAZİ BURCU
30'unda, Mars istasyonları geri hareket edecek ve Ağustos'tan bu yana meydana gelen baskıyı ve baş karışıklığını tekrar gündeme getirecek: seyahatiniz, eğitiminiz ya da ruhsal hedefleriniz. Ocak Ayı Ayı Ayı Ayı Ayı 2023'e kadar okula geri dönüyor, işinizi büyütüyor ya da denizaşırı bir taşınma planlıyor olun, enerjinizin fazlası vizyonunuzu genişletmeye gidiyor. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek amacıyla gerçekten ne kadar para gerekecek? Ve en önemlisi, bu yolculukta size kim destek olacak?
AKREP BURCU
AKREP BURCU
Yönetici gezegeniniz Mars istasyonları, paylaşılan kaynaklar sektörünüzde 30'unda, Ağustos'tan bu yana meydana gelen hem duygusal hem de finansal açıkları zirveye taşıyor. Ocak Ayı Ayı Ayı Ayı Ayı 2023'e kadar enerjiniz fatura göndermeye, borçları kapatmaya ve sizi en iyi yaşamı yaşamaktan alıkoyan korkularla yüzleşmeye odaklanmalıdır. O iskeletleri dolaptan çıkarıp onlara dans etmeyi öğretmek amacıyla daha iyi bir vakit olamaz.
YAY BURCU
YAY BURCU
30'unda, temas sektörünüzde Mars istasyonları geri hareket ederken, ağustos sonucunda aceleyle geri verdiğiniz bir sözü tekrar değerlendirmek mecburiyetinde kalacaksınız. Balayı döneminde her şeyin harika bulunduğu kesin, fakat bu aşkın gerçek çatışmalara dayanabileceğinden emin misiniz? Kaçındığınız bir konuşma varsa, hafta geçtikçe zor hisler yüzeye çıkar. Bu anlık bir an değil, Mars 12 Ocak Ayı Ayı Ayı Ayı Ayı'a kadar geri hareketini sürdürecek ve partnerinizle etkileşiminizi nasıl geliştirebileceğinizi düşünmeniz amacıyla size vakit ve alan sağlayacak.
OĞLAK BURCU
OĞLAK BURCU
Ağustos ayının sonucundan beri, hepsini aynı anda yapmaya çalışıyorsunuz. Sadece yeni bir işe başlamıyorsunuz, aynı vakitte yarı maraton amacıyla antrenman yapıyor, bir sıhhat meselesini çözüme ulaştırmak amacıyla randevulara koşuyor ve sonucunda araba kullanmayı öğreniyorsunuz. 30'unda, günlük öğütme sektörünüzde geri giden Mars istasyonları, sizi tamamiyle tükenmişliğe ulaşmadan evvelce bir mola vermeye zorluyor. Ocak Ayı Ayı Ayı Ayı Ayı 2023'e kadar iş akışınızı ve yükümlülüklerinizi tekrar şekillendireceksiniz. Tabağınızdan birkaç şey çıkarmanın vakti geldi. KOVA BURCU
KOVA BURCU
30'unda, beğeni sektörünüzde geri giden Mars istasyonları, Romantik ya da yaratıcı yaşamınızda birikmekte olan gerilimleri bir üst noktaya taşıyor. Flört ortamından bıktıysanız ya da bir son tarihte tamamiyle yazar blokajıyla karşı karşıya kaldıysanız, değişik bir strateji denemenin vakti geldi. Mars, Ocak Ayı Ayı Ayı Ayı Ayı 2023'e kadar geri harekette olacağı amacıyla bu hafta yaşananlar süratli bir çözüm değil. Önümüzdeki birkaç ay süresince, diğerleri ne düşünürse düşünsün, enerjinizi deneyler yapmaya ve gerçekten dilediğiniz şeylerin peşinden gitmeye harcamalısınız.
BALIK BURCU
BALIK BURCU
30'unda, ev ve aile sektörünüzde Mars istasyonları geri gidiyor, ağustos ayının sonucundan bu yana özel yaşamınızda meydana gelen gerilimler zirveye çıkıyor. İster tepkisiz bir ev sahibiyle ister kabadayı komşularla ya da kızgın kardeşlerle uğraşıyor olun, bundan sonra kaçınılması olası olmayan bir konuşma var. Ocak Ayı Ayı Ayı Ayı Ayı 2023'e kadar, enerjinizi daha dayanıklı ve güvende hissetmeye odaklamanız gerekiyor. Hangi insanlar ve yerler seni güvende hissettiriyor? Kaynak. mynet.com 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
14 il için sarı ve turuncu uyarı! Kuvvetli fırtına ve sağanak geliyor

14 il için sarı ve turuncu uyarı! Kuvvetli fırtına ve sağanak geliyor

08-12-2023 - GÜNCEL

Banka Müdürü Seçil Erzan'a 600 bin dolar kaptıran Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri görevden alındı

Banka Müdürü Seçil Erzan'a 600 bin dolar kaptıran Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri görevden alındı

01-12-2023 - GÜNCEL