MAGAZİN
Giriş Tarihi : 27-10-2022 13:08

sevindiren özellik! Kullanıcıları kurtaracak

sevindiren özellik! Kullanıcıları kurtaracak

WhatsApp yeni özellikler üstünde çalışmayı sürdürüyor. Keşfedilen yeni bir WhatsApp Masaüstü özelliği ise kullanıcısını lüzumsuz uğraşlardan kurtaracak, resmen imdadına yetişecek. Kullanıcılar doğrultusundan çok yararlı bulunacak gibi görünen yeni özellik WhatsApp'ın beta sürümüyle meydana çıktı. Özelliğin önümüzdeki haftalarda daha çok kullanıcıya sunulması bekleniyor. WhatsApp iOS ve Android sürümlerine yenilikler getirirken, WhatsApp Masaüstü uygulamasına da birtakım yenilikler getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyordu. WhatsApp'ın programın beta versiyonuna medya dosyalarını otomatik indirme alternatifi getirmesi, bunun en büyük ispatıydı. Şimdi WhatsApp'ın WhatsApp'a masaüstünden giren kullanıcıları sevindirecek yeni bir özellik üstünde daha çalıştığı meydana çıktı.
 Whatsapp bulanıklaştırma

İŞTE WHATSAPP'IN YENİ ÖZELLİĞİ! MASAÜSTÜ KULLANICILARI BUNA BAYILACAK
WABetaInfo'ya göre, WhatsApp şimdi de WhatsApp Desktop beta'daki birtakım beta test kullanıcılarına görüntüler amacıyla bir bulanıklaştırma aracı sunuyor. Böylece kullanıcılar diğer hiçbir uygulamaya lüzum kalmadan, lüzumsuz uğraşlara girmeden görüntülerini bulanıklaştırabilecek. WhatsApp kullanıcıları fotoğraf bulanıklaştırmak istediklerinde yardımına bu vasıta yetişecek.

Whatsapp bulanıklaştırma

WHATSAPP'IN YENİ ÖZELLİĞİNDEN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ
Whatsapp bulanıklaştırma

Yukarıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi, görüntülerde bu bulanıklaştırma aracı kullanılabilecek. WABetaInfo, özelliğin geliştirilmesi sırasında, WhatsApp'ın iki bulanıklaştırma aracı geliştirdiğini, Bu sayede görüntülerinizi seçenek bir bulanıklık efekti kullanarak da düzenleyebileceğinizi belirtti. Buna ek olarak, efekti detaylı bir titizlikte uygulayabilmeniz amacıyla bulanıklık boyutunu seçebileceksiniz. Kaynak. mynet.com

AdminAdmin