DÜNYA
Giriş Tarihi : 21-03-2023 16:38

Putin'in çenesi sosyal medyayı karıştırdı!

Putin'in çenesi sosyal medyayı karıştırdı!

Vladimir Putin'in vakit vakit öldüğü, parkinson hastalığına yakalandığı öne sürülürken Rusya lideri ile ilgili meydana atılan en ilgi çekici iddialardan biri olarak dublör kullanması öne çıkıyor. Son olarak Ukraynalı politikacı Anton Gerashchenko'nun yaptığı bir paylaşım sosyal medyayı karıştırdı. O fotoğraflarda Putin'in çenesine dair ayrıntı herkesi şaşırttı.

Putin'in çenesi sosyal medyayı karıştırdı! 3 fotoğrafta aynı noktayı işaret edip tek soru sordu: Zelenskiy'in 'öldü' iddiasından sonra...
Geçtiğimiz hafta Putin Mariupol'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirmiş, Putin'in bu ziyaretten fotoğrafları basına servis edilmişti. Ukraynalı politikacı Anton Gerashchenko, bu son ziyaretten bir fotoğrafla Putin'in 1 ay içersinde çekilen diğer 2 fotoğrafını kolaj durumuna getirerek sosyal medyadan kullanıcılarına tek bir soru sordu.

ZELENSKİY PUTİN'İN ÖLDÜĞÜNÜ ÖNE SÜRMÜŞTÜ
Putin'in dublör kullandığı iddiaları bilhassa Rusya-Ukrayna savaşının başlangıcından sonra sık sık gündeme gelmişti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy iddiaları bir ismim daha ileriye taşıyarak Putin'in öldüğünü ima etmişti.

Gerashchenko ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ilgileri Putin'in 1 ay içersinde çekilen 3 fotoğrafında çenesindeki değişime çekti. Ukraynalı politikacı paylaşımına "Sizce hangisi gerçek olan?" sorusunu ekledi.
 

AdminAdmin