EKONOMİ
Giriş Tarihi : 06-12-2022 23:05

Fatih Ürek'ten Mehmet Ali Erbil ve TikTok eleştirisi

Fatih Ürek'ten Mehmet Ali Erbil ve TikTok eleştirisi

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, Buket Aydın ile Yüz Yüze uygulamanına misafir oldu. Sosyal medya uygulaması TikTok'un çok abartıldığını ve bu yüzden yuvaların yıkıldığını dile getiren Fatih Ürek, TikTok'u aktif kullanan Mehmet Ali Erbil amacıyla ise "Bir kere gördüm ancak Mali'ye çok şaşırdım. Ben manaismim. Tiktok'tan para kazanmak amiyane söylemiyle biraz şaklabanlık oluyor." dedi.


Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze uygulamanının bu haftaki hususğu Fatih Ürek oldu. Aydın'ın sorularını cevaplayan Ürek, kendisini muhafazakar olarak tarifladı.

"MUHAFAZAKARIM"
Fatih Ürek, "Ben gerçekten muhafazakarım. Süslüyüm ancak yeterinde giyinirim, göze batırmam. Sahnede giyerim süslü kıyafetlerimi. Eteklerim olmaz benim. Çizgiye ideal giyinmeye çalışırım ve çok da kafayarılı bulunduğumu düşünüyorum. Çok disiplinli ve alakalıyim. Yanımda çalışan asistarif da tayt giyse kızarım ben. Belki yakışıyor belki yakışmıyor ancak gözüme batıyor" dedi.
ÜREK3

ÜREK3

"TİKTOK'TAN PARA KAZANMAK BİRAZ ŞAKLABANLIK"
"Tiktok yüzünden yuvalar yıkılıyor. Orası biraz garip, hiç idrak etmiş değilim" diyen Ürek, Mehmet Ali Erbil hakkında sözleriyle de şaşırttı. Ürek şöyle dedi:
"Tiktok sorununu hiç idrak etmiş değilim. Ahlaki halleri da biraz bozuyor. Olamaz dediğim şeyleri orada görmeye başlismim. Anadolu insanı da bunu yapıyor. Ülke olarak tümşeyleri abartıyor muyuz? Onu sorgulamaya başlismim. Benim Tiktok hesabım yok. Bir kere gördüm ancak Mali'ye çok şaşırdım. Ben manaismim. Tiktok'tan para kazanmak amiyane söylemiyle biraz şaklabanlık oluyor. Eskiden Mehmet Ali ile çok bir araya geliyorduk. Herkesle o kadar mazim var ki hem de bana kara kutu derler."

Mehmet Ali Erbil'in TikTok başkaldırıı! '10 gündür paralar yatmıyor' 
Mehmet Ali Erbil'in TikTok başkaldırıı! '10 gündür paralar yatmıyor'
ÜREK33

"TAYT" ELEŞTİRİSİ
"İnsanların giyimine kuşamına hiçbir vakit karışmam. Ben biraz "fashion" doğrultusundan hadisea bakmaya çalıştım. Her kıyafet senin üzerine olacak diye bişi olamaz. Tayt giyilebilir bundan sonra çok rahat bişi ancak ben öyle insanlar gördüm ki tüm beden hatları kat kat ve çok çirkin bir görüntü... Bence 20 yaşından ileri genç kızlar tayt sorununde alakalı olmalı. Eskiden bu taytlara içlik diyorlardı. Artık içliği geçtik don, külot, tanga ile çıkıyorlar  Kaynak. mynet.com 

AdminAdmin