FUTBOL
Giriş Tarihi : 17-11-2022 23:48

Dries Mertens, Galatasaray'a transfer yapıyor

Dries Mertens, Galatasaray'a transfer yapıyor

Son dakika haberleri: Yaz aktarım döneminde yaptığı hamlelerle Türk ve dünya basınında ses getiren Galatasaray'ın dönem arasında da durmaya niyeti yok. Mauro Icardi, Juan Mata, Dries Mertens, Lucas Torreira ve Sergio Oliveira gibi isimleri kadrosuna katan Aslan, bir dünya yıldızının daha peşinde. Son dönemde Cristiano Ronaldo'nun adı sarı - kırmızılılar amacıyla anılırken, Eden Hazard'ın da gündemde bulunduğu iddia edilmişti. Dries Mertens'in bu aktarımde aktif rol oynayacağı öğrenildi.


Son dakika haberleri: Galatasaray, yaz aktarım döneminde kadrosuna kattığı oyuncularla son derece ilgi çekmişti. Sarı - kırmızılıların sezon başında kadrosuna kattığı Dries Mertens, kısa sürede kulübü benimsedi. Son dönemde performansını yükselten Belçikalı yıldız, Galatasaray'a aktarımde de yardımcı olmak üzere...
1 GOL - 1 ASİST

GALATASARAY'DAN HAZARD HAMLESİ
REAL MADRID İLE GÖRÜŞÜLDÜ
REAL MADRID İLE GÖRÜŞÜLDÜ
İspanyol basınının haberine göre; Galatasaray, Real Madrid'in kadroda düşünmediği ve yolları ayırmak istediği Eden Hazard amacıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

KİRALAMA TEKLİFİ
KİRALAMA TEKLİFİ
Sarı - kırmızılıların La Liga deviyle yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğii ifade edilirken, Hazard'ın ara aktarımde kiralama teklifini masaya yatırdığı ifade edildi.

MERTENS DEVREDE
MERTENS DEVREDE
Galatasaray'ın 31 yaşındaki yıldız futbolcuyu aktarıme ikna etmek amacıyla DrMertens'i döneme sokacağı aktarıldı.

1 GOL - 1 ASİST
1 GOL - 1 ASİST

 

Kaynak. mynet.com

AdminAdmin